2.Aan/afmelden


Hoe kan ik gebruik van Veemarkt.nl gaan maken?
Via de link rechtsboven aan de pagina (‘account maken’) creëert u een eigen Veemarkt Account. Na bevestiging van dat account kunt u zelf op Vee bieden of het aanbieden.
Hoe dien ik mijn Veemarkt account te bevestigen?
Nadat u uw gegevens met het registratieformulier naar ons heeft verzonden, stuurt ons systeem u een email naar het opgegeven adres. U dient in deze email op de bevestigingslink te klikken.
Ik heb geen bevestigingsemail ontvangen. Wat moet ik doen?
De email wordt automatisch door ons systeem verstuurd. Het is mogelijk dat uw e-mailprovider deze email niet herkent en in uw spamfolder plaatst. Controleer dus altijd eerst uw spam inbox. Als u de mail daar ook niet in vindt, kunt u ons een email sturen met het verzoek uw account handmatig te activeren. Let wel: dit verzoek dient vanaf hetzelfde e-mailadres afkomstig te zijn.
Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe moet ik nu inloggen?
Via de link rechts bovenaan de pagina ziet u de link ‘account maken’. Klik op die link en vul uw e-mailadres in onder het kopje ‘wachtwoord vergeten’. Wij sturen u dan uw paswoord toe. Let wel: het e-mailadres dat u opgeeft moet uiteraard bij ons bekend zijn.
Hoe kan ik mij uitschrijven bij Veemarkt.nl?
Allereerst de vermelding dat u zich in uw eigen account (‘mijnveemarkt’) kunt aan- en afmelden voor de emails van ons systeem: het is mogelijk om een Veemarkt account aan te houden en geen gebruik te maken van de email alerts. Als u uw account wilt opheffen voldoet een email met dat verzoek aan administrator@veemarkt.nl. (zorg ervoor dat u het verzoek verstuurd vanaf een emailadres dat bij ons bekend is)
Hoe wijzig ik de gegevens van mijn Veemarkt account?
Dat is eenvoudig: U logt in uw persoonlijke account (rechts bovenaan iedere pagina) en gaat naar ‘mijn gegevens’. Hier kunt u uw emailadres, NAW gegevens en emailinstellingen wijzigen.

Vraag categoriën


1.Algemeen
2.Aan/afmelden
3.Veemarkt.nl voor kopers
4.Veemarkt.nl voor verkopers
5.Veiling
6.Kosten & Inkomsten
7.Overige vragen
8.Contact met Veemarkt.nl
Inloggen  |  Registreren

Nieuwe gebruiker?

Nieuw account aanmaken

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

X
Marktinformatie Support
Test