1.Algemeen


Wat is een Veemarkt?
Een veemarkt is een markt waarop levend vee wordt verhandeld​.
Waarom Veemarkt.nl?
Fysieke veemarkten worden steeds moeilijker om periodiek te organiseren door onder meer aangescherpte regel- en wetgeving. De behoefte aan veemarkten is echter niet afgenomen. Met veemarkt.nl wordt de veehandel, veehouders en overige belanghebbenden de optie geboden om hun handel deels te digitaliseren en daarmee te vereenvoudigen.
Van wie is Veemarkt.nl?
Veemarkt.nl is ontwikkeld en wordt beheerd door Web Publisher Herakles BV. Meer informatie vindt U onder het kopje ‘over ons’.
Hoe werkt Veemarkt.nl?
Allereerst schrijft u zich in op www.veemarkt.nl. Wij maken vervolgens een account voor u aan waarmee u dieren op de veemarktplaats kunt aanbieden en/of aankopen. Voor uitgebreide instructies vragen wij u alle vragen in deze helpdesk goed door te nemen. Ook vindt u op onze site een aantal uitgewerkte voorbeelden van aan- en verkoop via Veemarkt.nl.
Wat zijn de voordelen van Veemarkt.nl?
-Veemarkt.nl stelt verkoper en koper van vee in staat om op een eenvoudige maar duidelijke manier vanachter de eigen PC met elkaar in contact te komen en handelsafspraken te maken.
-Door directe afspraken te maken is het mogelijk om (al dan niet via een handelaar/transporteur) onnodige transporten via verzamelplaatsen of fysieke veemarkten te voorkomen. Dit komt het vee ten goede en brengt bovendien veel lagere besmettingsrisico’s met zich mee.
-Daarbij voorziet Veemarkt.nl in een volledig transparante manier van zaken doen waar U kosteloos gebruik van kunt maken en na het sluiten van een koop altijd in het bezit bent van een juridisch afdwingbare koopovereenkomst!
-Afsluitend vindt u op Veemarkt.nl altijd de meest recente marktinformatie en het laatste nieuws.

Vraag categoriën


1.Algemeen
2.Aan/afmelden
3.Veemarkt.nl voor kopers
4.Veemarkt.nl voor verkopers
5.Veiling
6.Kosten & Inkomsten
7.Overige vragen
8.Contact met Veemarkt.nl
Inloggen  |  Registreren

Nieuwe gebruiker?

Nieuw account aanmaken

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

X
Marktinformatie Support
Test